Rántott sajt

2016.01.11 23:12

Rántott sajt:


A jó rántott sajt titka a panírozáson múlik, na meg az erre alkalmas sajt kiválasztásán és a sütési hőfokon.

A panírozás lényege, hogy  a sajt sütés után ne folyjon ki a bundából, lehetőleg még esztétikus is maradjon. 

 

A következőkben a számomra bevált panírozást fogom leírni.

 

A panírhoz szükség lesz: 2-3 tojásra, tejre, lisztre, zsemlemorzsára. A sajt trappista vagy más kemény sajt legyen.

A sajtot tetszőlegesen szeleteljük: kockára,   téglalapra, csíkokra,háromszögre. A felvert tojáshoz vegetát adunk. A sajtokat először a tejbe mártjuk, ezután jön a liszt majd a tojás és legvégül a zsemlemorzsa. A műveletet megismételjük. A panírozott sajtokat fóliában minimum 1 órára hűtőbe tesszük. Sütés előtt vesszük ki, és forró olajban pár perc alatt mindkét oldalát kisütjük. (aranybarnára)

 

Vissza

Vola.ro
bestkids.ro
lensa.ro
noriel.ro
vivre.ro

Elérhetőség

kreativszulok

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode