Hétköznapokra: finom kapros leves

2015.10.27 08:08

Hozzávalók: fél kiló krumpli, 2-3 sárgarépa, 1 kisebb fej vöröshagyma, egy csokor friss kapor , só, bors, tejszín, ecet, alaplé.

A krumplit és sárgarépát felckázzuk, vajon megdinszteljük a hagymát majd hozzaadjuk a zöldséget, picit piritjuk, majd felöltjük az alaplével, beledobunk egy csokor kaprot.(ezt majd kivesszük)Közben ízesítjük sóval borssal. Mikor megfőttek a zöldségek, tjeszínes habarást teszünk bele.(tejszín+keményítő vagy liszt) Ecetezzük ízlés szerint, pici cukrot adunk hozzá. Tetejére apróra vágott kaprot szórunk.

Buggyantott tojást adhatunk hozza, de önmagában is finom.

Jó étvágyat!

TIPP! 

Ha szeretnénk télen is ilyen frissen elkészíteni, akkor neveljünk friss kaprot cserépben, vagy lefagyaszthatjuk a kaprot, így is nagyszerűen megtartja az ízét!

Vissza

bestkids.ro
lensa.ro
noriel.ro
vivre.ro

Elérhetőség

kreativszulok

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode